Hasle-Løren fotballcup 24.-25. august 2019

hlfotballcup

Hasle-Løren fotballcup arrangeres i år igjen.

Vi inviterer spillere i aldersgruppen 6–12 år til spennende fotballkamper, god og sunn mat, og morsomme aktiviteter.

Femmerfotball for jenter og gutter fra og med åtte år, til og med ti år, spilles lørdag 24. august. Søndag 25. august blir det treerfotball for jenter og gutter på seks og syv år og syverfotball for jenter og gutter fra og med ti år til og med tolv år. Ja, det stemmer at tiåringene får tilbud om å spille både femmer og syverfotball, og det er selvsagt lov å melde seg på begge dager.

PÅMELDING

Vi benytter Deltager.no
https://www.deltager.no/hasle-loren_fotballcup_2019_24082019

For femmer- og syverlag er påmeldingsavgiften 1.000,– per lag før 1. juli. Før 1. mai gir vi 50 % rabatt ved påmelding! Bruk rabattkode HLtidlig.

Etter 1. juli stiger avgiften til 1.200,– og det vil være mulig å melde seg på frem til 15. august.

For treerlag er påmeldingsavgiften 300,– per lag. Er det mange lag (i alle aldersklasser) fra en klubb som ønsker å delta tilbyr vi hvert femte lag gratis deltagelse (ta kontakt med ansvarlig).

KAMPER og KAMPOPPSETT

  • Femmer og syverfotball: Etter NFFs reglement spilles kampene i 1×25 minutter og alle lag får minst tre kamper.
  • Treerfotball: spilles i 1×8 minutter og alle lag får minst fem kamper.

Alle kamper for hver lagenhet vil gå innenfor samme dag med effektiv avvikling. Så snart vi har kampoppsettet klart (ca. én uke før cup), vil du få beskjed om spilletider på e-post. Det er derfor viktig at oppgitt e-post ved påmelding er «aktiv». Kampoppsettet legges også ut på nettsiden. Kampene spilles utendørs på Lørenbanen.

ANTALL SPILLERE

  • 11 og 12 år: 7 spillere på banen inkludert keeper
  • 10 år: 5 eller 7 spillere på banen inkludert keeper
  • 8 til 9 år: 5 spillere på banen inkludert keeper
  • 6 og 7 år: 3 spillere på banen (og ingen keeper)

Vi anbefaler å ikke stille med alt for mange innbyttere og heller melde på et ekstra lag om du har mer enn 12 spillere i de to eldste klassene, eller mer enn 8 spillere i de yngre klassene. For de to yngste klassene (3-er) kan det være nok med 4 spillere per lag.

NIVÅDELING

Vi vil ha så jevne kamper som mulig, så vi ber derfor alle lag om å angi om de er mer eller mindre øvet. Tommelfingerregelen er: Pleier dere å vinne kampene dere spiller, er det lurt å melde på i nivå «Øvet». Pleier dere å tape vil det lønne seg å melde på i «Mindre øvet».

BANEFASILITETER

Både 11-erbanen og 7-erbanen har forholdsvis nytt kunstgress, og vi håper det vil gi dere best mulige forhold. Kampene er viktige for oss og vi gjør vårt ytterste for å hente inn riktige mål og ha gode baner for treer, femmer og syver.

SERVERING OG AKTIVITETER

I tilknytning til banen vil det være kiosker med god mat og drikke og flere områder med sittegrupper, så spillere, søsken, foreldre, besteforeldre og venner kan slappe av og kose seg mellom kampene. Vi etterstreber å ha et godt utvalg av mat, blant annet kjøttmat fra Strøm-Larsen, drikke og snacks, med sunne alternativer for små og store.

Informasjon om aktiviteter vil komme utover våren og sommeren, og kanskje kommer det også noen små konkurranser på våre Facebook-sider. Følg med på https://www.facebook.com/fotballcuphasleloren/

PARKERING

Aller helst vil vi at dere trenere, foreldre og andre voksenpersoner benytter turen til Lørenbanen til egen mosjon og frakter barna til cupen med pulker, sykkeltraller, dressiner, eller andre framkomstmidler som kombinerer transport og trening.

Vi skjønner imidlertid at noen benytter bil. Vi samarbeider med nærmiljøet om gode parkeringsløsninger.

Lørenbanen ligger sentralt med tanke på offentlig transport, og vi oppfordrer alle lag om å reise kollektivt så langt det lar seg gjøre. Lørenbanen ligger greit innenfor rekkevidde fra Økern og nye Løren T-banestasjoner og bussholdeplassene Aker sykehus, Bjerke, Lørenvangen, Økern og Lundliveien.

AVMELDING OG ENDRINGER

Vi har forståelse for at uforutsette ting kan skje og endringer forekomme. Mye av planleggingen av – og utgifter til – arrangementet skjer i forkant, og vi kan derfor ikke nødvendigvis refundere deltakeravgift selv om laget ikke kan stille. Ved avmelding etter 16.08.2019 vil ikke påmeldingsavgiften refunderes. Ved avmelding før denne dato vil laget bli belastet med et gebyr på 500,– (100,– for lag i de to yngste aldersklassene).

Vi tar forbehold om å måtte avvise ved for stor påmelding, eller hvis det ikke er nok lag, i et alderstrinn. Det kan derfor være lurt å melde seg på så tidlig som mulig. Hvis det er få lag på et alderstrinn, kan enkelte grupper måtte strykes eller slås sammen.

SPØRSMÅL

Alle spørsmål kan rettes til cupansvarlig:
Andreas Brekke på tlf.: 472 59 927 eller andreasbre@hotmail.com

Velkommen til Hasle-Løren fotballcup 2019!

Hasle-Løren fotball © 2016