Mat, aktiviteter og betalingsmuligheter

vippsMed BAMA og NFF som viktige støttespillere, og med fokus på et godt kosthold, vil alle de tre kioskene bugne av fruktbegre, smoothies, wraps, salater og annet som er fryd for øye, munn og mage. Når kiosksjefens assosierte i tillegg janSLheter Strøm-Larsen, kan vi love at det blir muligheter for deilige animalske proteiner også. I alle kioskene er det betalingsterminaler og muligheter for å betale med VIPPS (nummer 22712) i tillegg til mynter og sedler (for de mer nostalgiske av oss).

På cupen vil det være en EAT MOVE SLEEP-camp, der det skal spises, beveges og sov…, neida, der det skal læres litt om søvn. Alle spillere får utdelt et klippekort ved ankomst og når man har vært gjennom alle stasjonene vanker det en liten premie.

trikserTradisjonen tro håpet vi at Tobias Becs skulle tusle de få meterne fra huset sitt for å imponere oss med utrolige triks. Han er dessverre bortreist i et forsøk på å bli Norgesmester igjen, men sender en stedfortreder…. Flere ganger, både lørdag og søndag, vil han ha trikseshow og mellom showene er det muligheter for å lære seg triks på standen hans.

Om du aldri har trikset mer enn 20, men har en slegge av en fot, kan du være med i den store skuddfotkonkurransen! (Du får selvfølgelig være med om du er god til å trikse også). I år som i fjor og forfjor har vi de aller største pokalene til de aller sterkeste skuddføttene. Det er klasser for menn og kvinner til alle aldre og kjønn for spillerne, så her er det bare å utfordre trenere, tanter og tremenninger. Husk at skuddfotkonkurransen har tidsfrist slik at vinner kan annonseres samtidig med premieutdeling etter cupdeltagelse.

Hasle-Løren fotball © 2016