G06 til topps i Arvika Cup!

HL_G06_Arvika

G06 (13-åringene) kronet en langhelg i Arvika med å bringe pokalen i A-sluttspillet hjem til Lørenbanen. De startet gruppespillet perfekt på fredag med seire mot både Kolbotn og Roterud 1, og en plass i A-sluttspillet var allerede sikret. I siste spill i gruppekampen på lørdag morgen ble det imidlertid et tap mot Langhus 2, og som andreplass i gruppa ble åttendedelsfinalen spilt mot et godt Kåffalag. Hasle-Løren var solide bakover og scoret det nødvendige målet for å skaffe seg plass i kvartfinalen. Der var det Bøler som ble slått på søndag morgen. Søndag formiddag, mot Roterud 2, skapte HL-gutta spenning ved å slippe inn det første målet, men to mål i andre omgang sikret plass i finalen. Der sto Roterud 1 på motsatt banehalvdel, et lag som ble slått 1-0 i gruppespillet. I en jevn og intens finale, scoret Roterud det første målet. Hasle-Løren kjempet seg inn i kampen og puttet to mål før pause. Neglebitende foreldre håpet at det skulle holde helt inn, men Roterud utlignet i andre omgang, og på tross av store sjanser ebbet kampen ut på stillingen 2-2. Fem minutter ekstraomgang klarte heller ikke skille de to lagene, og det var først etter en nervepirrende straffesparkkonkurranse at “Risle Rasle” kunne runge ut over stadion for siste gang denne helga. Nå er det bare å rydde plass i premieskapet for denne flinke gjengen.

J04 (15-åringene) var også i Arvika og kom til semifinalen i A-sluttspillet etter en solid oppvisning i gruppespillet. Da virket det som det var litt slutt på kreftene og både semifinalen og bronsefinalen endte med tap. Selv om det ikke ble noe sølvtøy med hjem, var jentene strålende fornøyd med turen.