Mat, aktiviteter og betalingsmuligheter

vippsMed BAMA og NFF som viktige støttespillere, og med fokus på et godt kosthold, vil kioskene våre bugne av sunn mat og drikke. Vi tilbyr også deilig kjøtt fra Strøm-Larsen. I alle kioskene er det betalingsterminaler og muligheter for å betale med VIPPS (nummer 22712) i tillegg til mynter og sedler.

På cupen vil det være en EAT MOVE SLEEP-camp. Alle spillere får utdelt et klippekort ved ankomst og når man har vært gjennom alle stasjonene vanker det en liten premie.
janSL
På søndagen vil triksekongen Marius Kleven kjøre trikseshow med jevne mellomrom. Mellom showene er det muligheter for å lære seg triks på standen hans.

Alle inviteres med på den store skuddfotkonkurransen! I år som tidligere har vi de aller største pokalene til de aller sterkeste skuddføttene. Det er klasser for menn og kvinner til alle aldre og kjønn for spillerne, så her er det bare å utfordre trenere, tanter og tremenninger. Husk at skuddfotkonkurransen har tidsfrist slik at vinner kan annonseres samtidig med premieutdeling etter cupdeltagelse.

Hasle-Løren fotball © 2016