G17 til finale i OBOS-cup!

Hasle-Løren G17 er klare for finalen i OBOS-cupen. Vålerenga ble slått 3-1 på Valle Hovin på fredag etter en jevn og tett match. Hasle-Løren tok ledelsen etter 13 minutter etter at Hakim Ali headet inn en nydelig slått corner fra Stefan Marjanovic. Kenny Tijani-Ajayi doblet ledelsen etter 18 minutter da Vålerengas keeper klarerte en ball i egen spiller slik at Kenny kunne spasere ballen i åpen kasse. Mot slutten av omgangen øket Liban Ahmed Osman ledelsen etter en herlig fulltreffer på halv volley fra rundt 20 meter. Vålerenga hadde to stolpetreff, men vi gikk til pause med en fortjent 3-0-ledelse.
Etter pause virket Vålerenga mer tent og tok over mye av banespillet. De skapte ikke så mange sjanser, men vår keeper, Viggo Jenssen Seiergren, måtte ut i full strekk ved et par anledninger. Med et kvarter igjen av kampen fikk endelig Vålerenga uttelling, men opphentingen startet heldigvis for sent. Kampen ble avblåst i det flomlyset på Valle gikk av, til stormende jubel fra alle de fremmøtte i rødt og blått! G17 er klare for en ny finale i OBOS-cupen! G17_til_semi_OBOS_2019
Trener Zalan hadde følgende kommentar etter kampen: « I’m so proud of my players! Everybody was playing very good. It was an intensive game. In the first half we played very good, and scored 3 goals. That was enough to win the game.
In the second half the boys were a little bit tired, and I needed to substitute some players. We were almost defending in the rest of the game, but we created some chances from counter attacks.
Everybody was playing very good, but our best players on Friday was Stefan (Marjanovic), Gustav (Nerland), Liban (Ahmed Osman) and Kenny (Tijani-Ayaji).
I hope we can continue our good serie and win the OBOS cup.
Det er veldig artig at vi har to Hasle-Lørenlag i finaler i OBOS-cup. Nå håper vi på et rødkledd Valhall i starten av november, og skal legge ut informasjon her straks finaletidspunktene er klare.