Tålmodige 2010-gutter med stor framgang

Til tross for at verden ikke har sett helt normal ut på en stund, holder mer enn femti G2010-gutter i Hasle-Løren fotball beina og ballen godt i gang på Lørenbanen. Fjorårets korte sesong viste at gutta holder høyt nivå i sin årgang i Oslo. Gutta er spente på hvordan styrkeforholdet er til de klubbene i år.

G2010 i Hasle-Løren fotball.
G2010 i Hasle-Løren fotball håper de får lov til det veldig, veldig snart. Selv om de storkoser seg på treningene, er det tross alt kampene mot gutter med andre draktfarger de øver for.

Det er mange lag som trener mye der ute, men det gjør sannelig G2010-gutta i Hasle Løren også. De har kjørt tre fellesøkter i uka med veldig bra oppmøte gjennom hele høsten, vinteren og våren.

Selv om forutsetningene har endret seg flere ganger og de tidvis ikke en gang har hatt lov til å spille mot hverandre internt i laget, har gutta holdt motet oppe og møtt opp på treningene. Nå venter vi alle med lengsel etter å få spille kamper mot andre lag.

Stor bredde på G2010

En av de store fordelene 2010-årgangen har, er bredden. Det er mange av gutta som holder høyt nivå individuelt, og dermed blir det også gode treninger med god matching for alle, uansett ferdigheter. Frafallet det siste året har vært minimal, og det skyldes nok også at vi har god stemning både på treningene og mellom gutta.

Gjengen ledes stødig av Viggo og Jarl Espen, som har med seg trofaste medhjelpere i Peter, Vichar, Henrik, Kha og John. En stabil trenergruppe er også en viktig faktor for å skape trygghet og glede i en så stor gruppe.

G2010 i Hasle-Løren fotball er så klare som de kan bli, så nå kan sesongen bare begynne!
G2010 i Hasle-Løren fotball er så klare som de kan bli, så nå kan sesongen bare begynne!

Legg igjen en kommentar