Begynne med fotball? Velkommen til OBOS Fotballskole 2024!

Har du barn som er født i 2017, 2018 eller 2019? Da vil Hasle/Løren fotball gjerne invitere ditt barn til fotballskole!

Bilde av 2016-jenter på sin første trening på fotballskolen i Hasle-Løren i 2021.
Ivrige 2016-jenter på sin første trening på fotballskolen i Hasle-Løren i 2021.

Vi starter opp 23. april på Lørenbanen (Spireaveien 3) og kommer til å ha treninger tirsdager 17.30-18.30. Det vil totalt være 8 treninger før sommerferien og 8 treninger etter ferien (oppstart etter ferien er 20. august). Det vil bli en sommeravslutning og en avslutning etter at fotballskolen er ferdig på høsten.

Hva får barna?

Barna får en velkomstpakke av klubben (inngår i påmeldingsavgiften). Denne velkomstpakken består av en drakt i Hasle/Løren sine kjente farger, pluss en fotball. I tillegg får barna sosialt samvær sammen med andre barn som også liker eller er nysgjerrig på fotball som idrett.

Vi vil legge opp til at ditt barn kommer i en gruppe hvor det er flere venner fra skolen eller barnehage. Så nevn gjerne dette i påmeldingen!

De eldste barna vil delta på mini-liga som arrangeres på Tøyen. Vil komme egen Mail for de som dette vil være relevant for.

Les mer og meld deg på her

Hva må barna ha av utstyr?

Barnet ditt vil trenge å ha med seg

  • fotballsko (joggesko går også helt fint)
  • vannflaske
  • klær som passer til fysisk aktivitet etter været 

Treningene vil bli gjennomført av våre egne kompetente trenere og frivillige. Som har fått god opplæring i hvordan vi kan skape god aktivitet for ditt barn. Vi har stort fokus på at alle barn skal bli sett. Trenerne vil ha god kompetanse i hvordan de kan skape god aktivitet med fokus på mestring gjennom lek ved bruk av fotballen som et ekstra element.

Hver gruppe vil ha en fast trener gjennom hele perioden. 

Fotballskolen er drevet av frivillige og vi er avhengige av hjelp fra foreldre. Denne hjelpen trenger ikke bare å være  rollen som trener, men kan også fint være en hjelpende hånd rundt alt praktisk som kommer med.

Hva koster det?

Pris per barn er 1 750 kroner for hele fotballskolen (vår/høst), og dette inkluderer velkomstpakken. Du får rabatt hvis flere søsken melder seg på samtidig.

Spørsmål?

Hovedansvarlig for fotballskolen er Runar Amundsen. Han har god pedagogisk kompetanse i arbeid med barn etter mange år i barnehage og som aktivitetsleder for barn.

Han kan nås på: 

  • Tlf: 90364313
  • Mail: amundsenrunar@gmail.com

Har du spørsmål om fotballskolen, påmelding, pris eller annet? Send en e-post fotballskole@hasle-loren.no

Oppdag mer fra Fotball

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese