Støtt spleisen vår!

Klikk her hvis du vil bidra!


H/L fotball vil inkludere så mange som mulig, så lenge som mulig, og vil gjerne fortsette å drive cup og camper uten nødvendig økning av treningsavgift.

Vi har derfor søkt Sparebank1 Østlandets tilskuddsordning – og laget en Spleis. Antall givere og engasjement rundt spleisen er noe av det som avgjør om vi får ekstra støtte av Sparebank1. Vi håper derfor så mange som mulig vil bidra her!🙏⚽️🙂

Hasle Løren har lange tradisjoner for å være en INKLUDERENDE klubb – “så mange som mulig, så lenge som mulig”. Et godt sportslig tilbud til så lave avgifter som mulig har vært nøkkel til suksess så langt. Kvalitetstreninger, cup, skole og camper.

Sterk befolkningsvekst i området fører til økt medlemsmasse, begrenset banekapasitet og behov for flere som jobber for oss. Dette samsvarer dårlig med den negative utviklingen i dugnadsinnsats blant foreldre som mange klubber opplever i dag. Nå håper vi på økonomisk støtte for å kunne fortsette med de samme aktivitetene som før, uten for stor økning i avgifter. 

Vi brenner for at alle barn og unge skal kunne ha et sted å dyrke sine vennskap i trygge rammer og gjennom delt idrettsglede. I Bjerke bydel spiller Hasle Løren en viktigere og viktigere rolle i forhold til dette.

Vi håper alle som brenner for det samme som oss, har lyst til å lese, like, dele, støtte og kanskje melde seg selv til innsats.

Legg igjen en kommentar

Oppdag mer fra Fotball

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese