Gulljentene

Hasle-Lørens eldste jenter, J05-06 er seriemestere!

Etter knepne tap i sesongens to første runder, hadde en liten uro satt seg i spillergruppen. Støtteapparatet hadde selvfølgelig klokketro på at det kun var snakk om tid før det ville løsne. I tredje runde ventet serieleder Nesodden, som hadde innledet serien med to seire og stod med en målforskjell på 17-3. Så her måtte det mobiliseres. Til pause ledet jentene våre 1-0, men Nesodden burde ha puttet både ett og to mål, så her var ingenting avgjort. Det som skjedde i pausen er det bare hovedtreneren og jentene som vet svaret på, men det var i denne pausen at serien ble vunnet. Det var et helt nytt lag som entret manesjen i 2. omgang, og da dommeren blåste av for fulltid, viste målprotokollen 4-0 til risle-rasle-jentene.

Etter denne sterke prestasjonen, så ikke jentene seg tilbake. Formasjonen var nå finjustert – defensivt med ro og trygghet, kreativt midtbanespill og med høy spisskompetanse. Jentene fortsatte å vinne, men med uavgjort mot Kolbotn ble det spennende mot slutten likevel. Nesodden kunne med seier i sin siste kamp mot Kolbotn lure seg inn foran oss på målforskjell, men Kolbotn grep muligheten til å ta 2. plassen og slo Nesodden. Da var det klart! Hasle Lørens eldste jenter var seriemestere. Riktignok i 2. divisjon, men gull er gull!

Kvalitet på treningene, tro på å få til noe sammen og mye latter og glede! Det blir det gode opplevelser og resultater av. Gratulerer jenter! For et lag!

Hele gjengen, inkludert trener og lagleder, ser ut til å ha funnet vinneroppskriften.

Legg igjen en kommentar