Trivselsundersøkelse

Er det sammenheng mellom trivsel og fotballferdigheter?

Hasle-Lørens motto er “Inkluderende, utviklende og engasjerende”. Lykkes klubben med dette? Styret i fotballgruppa jobber kontinuerlig for at spillere, lagledere, trenere og støtteapparatet skal kjenne seg igjen i mottoet. Vennskap skal gro, fotballferdigheter skal finslipes og videreutvikles, mål skal nås (og scores) og lagfølelse skal bygges. Og selvsagt kan klubben bli bedre! I den forbindelse har styret i Hasle Løren fotball laget en spørreundersøkelse som vi ønsker barna/ungdommene i klubben svarer på. Svarene vil være nyttige i det videre arbeidet.

Lenke til trivselsundersøkelse sendes til alle barne – og ungdomsspillere i Hasle-Lørens fotballgruppe, enten via Rubic/e-post eller Spond. Siste frist for svar er 1. april. Er alt helt topp er jo det supert, men alle tilbakemeldinger er verdifulle. Noen av svaralternativene genererer flere spørsmål, og helt til slutt skal det være mulig å komme med egne forslag til forbedringer/tiltak!

Undersøkelsen er anonym.

Går barnet på barneskolen er det fint om foreldre kan hjelpe til, men det er viktig at svarene er “barnas stemme”. Det tar fem minutter å fylle ut undersøkelsen.

Takk for hjelpen!

Legg igjen en kommentar

Oppdag mer fra Fotball

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese