Hasle-Løren ønsker sponsorer

Sponsorgruppa i Hasle-Løren jobber med å skaffe sponsorer for styrke klubbens økonomi. Ta kontakt om du ønsker å bidra.

Bilde av Stian Langeli (til venstre) og Petter Hjelseth i sponsorgruppa i Hasle-Løren.
Stian Langeli (til venstre) og Petter Hjelseth vil gjerne ha med flere i sponsorgruppa i Hasle-Løren.

Området rundt nedslagsfeltet til HasleLøren idrettsklubb er i vekst. Både med næringsvirksomhet og flere mennesker. Her er det mange familier og andre med ønske om trygge og gode tilbud til idrett med muligheter for utvikling. Og bedrifter som ønsker et trivelig nærmiljø.

Flest mulig, lengst mulig

HasleLøren er en inkluderende klubb med mål om at flest mulig barn og unge deltar lengst mulig. I området vårt er det mange barn og unge med ulik bakgrunn og ulike forutsetninger for å kunne delta.

Klubben satser på aldersbestemt idrett med høy kvalitet. Vi har et profesjonelt opplegg og trenere med mål om å skape en klubbkultur som gir resultater i form av gode juniorlag og elitelag.

Med profesjonalitet og kvalitet kombinert med mangfold i klubbenhar vi tro på trivsel og treningsvilje. Derfor er det viktig for klubben at alle har like muligheter til å delta, uavhengig av bakgrunn og inntekt.

Bli med i sponsorgruppa

Klubbes sponsorgruppe er proaktive i kontakten til næringslivet. Gruppa består i dag to personer. Stian og Petter vil gjerne ha med flere

Målet er å få en hovedsponsor, som klubben har manglet en stund. I tillegg jobber Stian og Petter med å få flere mindre sponsorer, som kan styrke klubbens økonomi. Dette vil sikre kvalitet, inkludering og deltakelse i klubben.

Samtidig blir de to gutta veldig glade om du har kjennskap til eller jobber et sted som ønsker mer informasjon rundt muligheter for sponsorat.

Ta kontakt med Stian eller Petter for en uformell og uforpliktende prat!

Legg igjen en kommentar

Oppdag mer fra Fotball

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese