På tide å oppgradere fotballgarderoben?

Nettbutikken er åpen frem til 25. september 2022!

Hasle Løren fotball samarbeider med Torshov Sport for levering av fotballtøy med Hasle-Løren farger og (eventuelt) logo. Som medlem av klubben får du alltid rabatt ved kjøp av klubbtøy hos Torshov sport, men to ganger i året gjennomføres en fellesbestilling som gir ytterligere rabatt. Det er nå det kan være lurt å bestille både julegaver og hverdagstøy!

I denne fellesbestilling med utvidet rabatt tilbys:

  • For alle spillere: Tilbud om å kjøpe treningsbukse, treningsgenser, shorts og sokker til halv pris av ordinær salgspris (50% rabatt). Øvrig kolleksjon tilbys med 30% rabatt, dvs. til vår innkjøpspris.
  • For familiemedlemmer: Tilbud om å kjøpe all bekledning med 30% rabatt.
Eget tilbud til nye spillere

Klubben ønsker nye spillere velkommen til Hasle Løren ved å tilby en startpakke. Ta kontakt med lagleder og se e-post om denne fellesbestillingen for kriterier og eventuell utdeling av rabattkupong for startpakken.

E-post om dette tilbudet er sendt alle klubbens medlemmer som har registrert e-postadresse i medlemssystemet Rubic. Sjekk spam og/eller søppelpostboks i ditt e-postsystem om du ikke har mottatt e-post om denne fellesbestillingen.

Klikke her for å komme til nettbutikken!

Fellesbestilling skjer via vår egen nettbutikk, og må ikke forveksles med nettbutikken til Torshov sport.

Legg igjen en kommentar

Oppdag mer fra Fotball

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese