Sonetrening for seks J2010-spillere

Seks 2010-jenter fra Hasle-Løren er med på sonetreningene med landslagsskolen.

Charlotte (fra venstre), Vilde, Iselin, Ebba, Pernnille og Sofie deltar på sonetreninger med landslagsskolen seks søndager i vår.
Charlotte (fra venstre), Vilde, Iselin, Ebba, Pernnille og Sofie deltar på sonetreninger med landslagsskolen åtte søndager i vår.

Fotballforbundet gjennomfører nå landslagsskolen for 2010-klubber, både gutter og jenter. Hasle-Løren fotballs sportslig leder Vanja plukket ut de seks jentene til sonetreningene.

Sammen med rundt 40 jenter fra til andre klubber var våre jenter med på intense og solide treninger i finværet søndag formiddag. Det er sju treninger til. J2010--trenere Ståle og Tor Arild er med som sonetrenere.
Sammen med rundt 40 jenter fra til andre klubber var Hasle-Lørens seks jenter med på intense og solide treninger i finværet søndag formiddag. Det er sju treninger til. J2010–trenere Ståle og Tor Arild er med som sonetrenere.

Hasle-Løren J2010 er en ivrig gruppe med 30 fotballspillere. Mange av jentene er med på de to faste treningene og en eller to ganger ukentlig på klubbens jentreakademi. Utvikling gjennom treninger og kamper avgjør hvilke jenter som deltar på nye treninger med landslagsskolen til høsten.

Legg igjen en kommentar

Oppdag mer fra Fotball

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese