Fantastisk treningshelg for J2010 i Valdres

30 jenter fra Hasle-Løren, sammen med 75 jenter fra Kjelsås, Storhamar, Nordre Land og Fagernes. fikk en fantastisk treningshelg i Valdres storhall – gjennomført av Hasle-Løren J2010.! Det ble 11 timer fotballtreninger og kamper fra fredag til søndag.

Hasle-Lørens har mange treningsglade 2010-jenter, med en del ivrige pappatrenere. De fikk stort utbytte av treningssamlingen i Valdres storhall fra fredag 11. til søndag 13. februar 2022.

Sportslig fikk Hasle Løren jentene spilt til sammen 12 treningskamper på innendørs 9-er baner mot god og jevn motstand, hvor alle jentene fikk oppleve både mestring og utfordring.

Det var mange trøtte og slitne ben utover søndagen. Men da siste kamp var gjennomført, ønsket jentene at det var en kamp til.

Sosialt så storkoste jentene seg på Scandic Valdres hotell, med god mat, restitusjon i svømmebassenget og egentid med venninner og nye lagvenninner.

Alle de fire andre lagene lagene var veldig fornøyd med treningssamlingen og ønsket å gjenta dette. Valdres storhall er allerede bestilt i februar neste år.

En super foreldregruppe gjorde at dette var mulig. Det er lett å dra på tur med så mange engasjerte og ivrige spillere og foreldre. Og en stor takk til primus motor Tor Arild Asbjørnsen, ivrig trener og pappa på både J2010 og J2011.

Legg igjen en kommentar

Oppdag mer fra Fotball

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese